Klubkártyáról

Mi a Kincsem Klubkártya?

A Klubkártya a Kincsem Áruház hűségprogramjának megnevezése. A Klubkártya programmal vásárlóinknak szeretnénk köszönetünket kifejezni, és további kedvezményeket adni számukra.

 

A Kincsem Klubkártya alapelvei

A Program tulajdonosa és üzemeltetője a C-VISO Bt., 2711 Tápiószentmárton, Sőregi út 36. A Klubkártyát igénylő vásárlók a Kincsem áruházakban különböző plusz kedvezményeket, és személyre szabott akciókat kapnak.

 

A tagság és a jelentkezés feltételei

A Programban kizárólag olyan természetes személy vehet részt, aki 18. életévét betöltötte, és elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál. Minden személy csak egy Klubkártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges. A regisztrációs lap kitöltésével és leadásával a Programban részt vevő vásárló elfogadja a Program Általános Feltételeit. A Klubkártya más személy részére átruházható, és használatával céges áfás számla igényelhető.

 

Információ a Klubkártya használatáról

A regisztrációt követően a Kincsem Áruház kiállít egy kártyát. A kártya a Kincsem Áruház tulajdonát képezi. A kártyát csak annak igénylője használhatja, azokkal anyagi haszonszerzés céljából kereskedni nem lehet. A Kártyát kizárólag végfelhasználói vásárlás során lehet használni, ÁFA-s számla kiállításakor is lehet érvényesíteni az adott tranzakcióban. A Kártyát csak a Kincsem áruházakban lehet használni.

 

A regisztráció megszüntetéséről

A tagságot a Vásárló bármikor megszüntetheti, amennyiben igényét bejelenti a Kincsem áruházak bármelyikében, vagy elektronikus úton az marketingincsemaruhaz.hu címen. A Kincsem Áruház jogosult megszüntetni a tagságot, amennyiben a tag megszegi a Program Általános Feltételeit, vagy a Programmal kapcsolatban bármilyen egyéb, jogsértő magatartást tanúsít.

 

Egyéb rendelkezések

A Vásárlók a Kártyát kötelesek biztonságban tartani. Amennyiben a Kincsem Áruházak bármely alkalmazottja a jelen Általános Feltételekkel ellentétes tájékoztatást vagy felvilágosítást ad, úgy az nem minősül jelen Általános Feltételek módosításának. A Kincsem Áruház bármikor jogosult a Program Általános Feltételein változtatni. Az új Általános Feltételek akkor lépnek érvénybe, amikor azokat a Kincsem Áruház a www.kincsemaruhaz.hu honlapon, vagy az egyes áruházak pénztáránál nyilvánosságra hozza. Az új Általános Feltételek az azok érvénybe lépését követő első kártyahasználattal válnak az adott Vásárló által elfogadottá.

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

A regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy a C-VISO Bt., 2711 Tápiószentmárton, Sőregi út 36. cégjegyzékszám: 13 06 042750, a továbbiakban: Adatkezelő, vagy Kincsem a regisztrációs lapon megadott személyes adataimat a tagságom ideje alatt felhasználja a következő célokra:

 

a Kincsem Klubkártya adatbázisába történő felvételre,

külön hozzájárulás mellett a Kincsem hírlevél adatbázisába történő felvételre, valamint a Kincsem Áruházak-ban vásárolható termékekről és szolgáltatásokról szóló ajánlatok küldésére marketingkutatásban való részvételre.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat csak a fent írt célokra használja.

 

 

Fontos tudnivalók:

A kártya tulajdonosa az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok a valóságnak megfelelnek. A Kártya tulajdonosa tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését, emellett megilleti őt a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. A kártyatulajdonos személyes adatainak törlése a Kincsem Klubkártya tagság automatikus megszűnését eredményezi.

Webáruház készítés